ПОДКРЕПЕТЕ НИ ЧРЕЗ ДАРЕНИЕflag


 

Регистрирано „Германо-Българско социокултурно дружество в Дортмунд и околността „Васил Левский“, е обществено-полезна организация и като такава се издържа изцяло от средствата, които членове, родители, спомоществователи и приятели ѝ даряват.                                                                                                                                                Макар и тези дарения да изглеждат понякога символични на пръв поглед, те за всички нас са истинска саможертва, тъй като са винаги направени от сърце.

Благодарение на даренията се реализира учебно-възпитателната дейност на училище „Св. Паисий Хилендарски“, осъществяват се редица културно-просветни инициативи, организират се мероприятия, които насърчават интеграцията на новопристигналите българи и техните семейства и се подпомага активно работата по подобряване на имиджа на България и българската общност.                                                                                                          Освен всичко това Дружеството работи в тясно сътрудничество с благотворителни организации  от България и Германия - като например фондация „Спаси човека“ – благодарение на които, хора, безнадеждно отхвърлени и забравени от всички, намират своята надежда и своето спасение...

Не е задължително даренията да бъдат под формата на финансови средства. Всеки от нас би могъл да дари ненужни дрехи, книги, стари и работещи електроуреди, храни, а и всякакви други вещи. Защото ние вярваме, че всяко едно нещо, което е дарено от сърце, ще намери чия душа да стопли...!

 

За тези от Вас, които нямат излишното време за пратки, колети и излишни пътувания, но все пак желаят да помогнат по някакъв начин за каузите ни, предоставяме банковите си данни:

 

 

                              Получател/ Empfaenger:              Verein „Vasil Levsky“       

                              Име на банката/Bank:                    Sparkasse An der Lippe (Stadt Lünen)

                              Номер на сметката/IBAN:            DE20 4415 2370 0000 0679 42

                              Код на банката:                                BIC / SWIFT: WELADED1LUN

 

                              Сметка в пейпал/PayPal:              club_vasil_levsky@yahoo.com

 

 

*Ако все пак желаете да направите целенасочено дарение, бихте могли да го посочите в основанието за превода или да се свържете с нас на мейл адреса на сайта ни. Имайте предвид, че поради статута си на обществено-полезна организация, имаме право да издадем удостоверение за дарение, признавано от Данъчната администрация на ФР Германия. За тази цел просто е необходимо да ни предоставите съответните данни, които да бъдат вписани в удостоверението.

 

 

 

От  Управителния съвет