ПОДКРЕПЕТЕ НИ КАТО ПАРТНЬОРflag


 

Нашата дейност е немислима без нашите партньори. Те дават своите безценни съвети, помагат ни със своите контакти, рекламират нашите каузи, информират ни за нови събития, а това води до изграждането на една безкрайна жива мрежа от дълбоко ангажирани актьори, които съвместно в атмосфера на взаимно доверие и разбирателство постигат своите цели и побеждават в своите каузи.

Всички ние, от Дружество „Васил Левский“ сме дълбоко признателни на всичките си партньори и приятели, които не ни обърнаха през всичкото това време гръб, а ни помагаха с разбирателство, с търпение и с огромна отзивчивост – на хората от държавната администрация, на всичките неправителствени организации, на служителите и собствениците на различните фирми, на колегите от другите дружества и асоциации и на научните работници от различните университети! Без тяхната постоянна помощ нито една от целите ни нямаше да може да бъде доведена до успешен край!

Една от задачите на Дружеството е постоянно да увеличава своята партньоска мрежа и и да бъде верен приятел и деен сътрудник на всички, чиито интереси понякакъв начин се преплитат с нашите.

Ако и Вие сте убедени, че можем да организираме съвместни проекти, че можем заедно да преследваме своите каузи и да постигаме съвместно своите цели, не се колебайте да се свържете с нас!

Ние сме отворени за всички нови идеи, нови партньорства и ще се радваме на нови приятелства!

 

 

От Управителния съвет